Life is like a box of chocolate.

Idag var jag i skolan, var ingen höjdare att gå upp efter uppskattelsevis 2 timmars sömn, men vad har man för val. Började bygga datorer idag, det var inte heller någon höjdare. Vi åt på venezia på lunchen, det var inte heller någon höjdare. Jag fick ont i magen. Efter sista lektionen som hölls på duve så tog jag mig en tur till badhuset. Det var avkopplande att bara simma där och inte behöva tänka på nånting annat än vattnet. Gick och bastade, galet skönt, duschade, gick ut och simmade mer, bubbelpool, simmade mer, gick ut och duschade och tog mig mot backa. Träffade Edwin, var trevligt, även om det inte var så länge. Måste göras oftare. Gick till hälsogymmet efter det, skulle fråga efter nån blankett att fylla i eller nåt liknande skit. Men det var tydligen bara att komma med pengar så får man sig ett fint litet kort. Skall göras imorrn. Såg mitt ex på väg mot hälsogymmet, kändes knasigt.

Vilket omklädningsrum skall transvestiter hänvisas till? samt bögar. Jag vill inte bli anklagad för sexualitetstrakasserier eller nåt, men är det rätt att släppa in bögar i herrarnas omklädningsrum? Är väl teoretiskt sätt samma sak som att släppa in en kvinna, eller att släppa in en karl i kvinnornas omklädningsrum? aja, jag vet inte. Feel free to diskutera kring ämnet.



Livet är en frukt. Vill t.om specifiera det till ett äpple. Isaac newton relaterade till äpplet. Så det borde jag också kunna. Jag insåg det när jag gick från bussen och blev halvt skrämd till döds av att ett äpple föll ner på backen liksom många andra äpplen gör när dom inte är värda att leva längre. Vi människor är i samma sits. Visst, en del äpplen klarar sig bättre än andra och är större och finare än andra. Men i slutändan så ligger vi alla och tuggar mask i nån kista. Vi kanske blir sörjda över ett tag, men det kommer dom över.

Man lever, lever ett totalt meningslöst liv. Det finns ingen mening med livet. Det är nånting som människan har hittat på för att försöka få något slags hopp om att vi finns till av en anledning. Men det finns ingen anledning. Vi är resultatet av en evolutionerande ras. Aporna säger forskarna, jag bryr mig ärligt talat inte. För jag är ett äpple.

Man gör det man ska för att leva, det går ett par år och sen faller man av grenen. Precis som ett äpple. Kommer omvärlden att komma ihåg just det där äpplet som har svajat så fint i vinden under alla dessa veckor som det har hängt där och sett allmänt saftigt ut? Nej. Det är samma sak med människor.

Nu kanske ni tycker att jag är dum i huvet, men jag bryr mig inte. För jag är ett äpple.


Kommentarer
Postat av: frökenboll

du är en boll! inget äpple :O :( <3

2008-08-29 @ 07:51:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0