Höstlov då

Lov va. Lov betyder skolfritt. Men inte bara skolfritt. Lov betyder: Allt som innebär arbete, allt som kan liknas vid arbete och allt som inte är roligt/avslappnande/trevligt/mindre tråkigt är förbjudet och straffbart. Vet inte riktigt om jag har uppfyllt det då jag har varit hos syrran i 2-3 dagar. hehe. Skulle vara barnvakt åt den minsta kotten i cirka 7 minuter. Ungen spydde tre gånger. Hur kan man ens spy tre gånger på 7 minuter? Aldrig mer barnvakt åt den ungen, det är en sak som är säker.

Singstar är en favorit. Synd bara att mina systrar är sådär på det, det blir ju aldrig nån riktig match. Dom brukar säga att övning ger färdighet, men jag är bara bra. Så systrar, ni får träna så ni kan bli lika bra som felicia och mig nån dag. Idag är det kalas och senare filmkväll, tror jag...hoppas jag. I vilket fall så blir det tårta. Det är gott.

På lördag ska vi syskon bowla och äta fint. Ska bunkra upp med näsdukar så dom slipper gråta och snora på mina axlar när dom har förlorat i bowlingen. hehe. aja, det blir nåt att se fram emot.

*suck*

Bror är iväg till sjukhuset och hämtar mor nu, pappa blev tydligen kvar på övervakning över natten iaf. Dom trodde att det kunde vara nånting med hjärtat. Får väl höra mer info när mor kommer hem antar jag.


mm

Far ringde sjukvårdsupplysningen idag och dom trodde att det kunde ha varit en liten stroke eller nånting med hjärtat. Så dom är iväg till akuten nu.

Det är som i en film. Allting händer alltid oss.

åter igen en pissdag

Som sagt, åter igen en riktig jävla pissdag. Humöret är piss, allting går piss, hela dagen blev piss. Köpte nya strängar till gurorna, gick piss att stränga om dom(vem kunde gissa det?) Har haft ont i halsen sen jag vaknade, ont i huvet, ont i magen.

Vi åkte till johan förut, när vi precis hade stannat och gått ur bilen så hör jag pappa göra kräkliknande ljud och sen bara falla ihop helt livlös som om han hade blivit skjuten. Pappa ligger där medvetslös. Jag börjar ropa på honom, jag får panik och springer upp och hämtar johan som går ner och hjälper till. Varför han bara föll ihop är fortfarande oklart, men han har skrapsår i hela ansiktet och repor över hela glasögonen. I vilket fall så har jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Känns som att det är min uppgift i livet att konstant gå och vara rädd för min familjs hälsa.

fifan

Denna tisdag har varit en riktig jävla pissdag. Jag har varit allmänt nere hela dagen, min mobil gick sönder så nu har jag inget ljud i den och har haft ont i skallen sen jag kom hem från skolan. Har ändå varit duktig och gjort mina läxor för en gångs skull. Känner mig rätt stolt, även om jag gjorde dom typ 3 veckor för sent. men men. Bättre sent än aldrig.

Nu ska jag gå och lägga mig så den här pissdagen kan få ett slut nån gång. Praktik imorrn.


Potatis

Ni får ursäkta att jag inte bloggar särskilt ofta, gör särskilt långa inlägg eller skriver särskilt intressanta saker. Har ingen som helst motivation att skriva och det händer ju ingenting så vet inte riktigt vad man ska skriva om. I vilket fall så har jag haft utvecklingssamtal idag och har fortfarande skalpen i behåll. Tycker jag är värd ett diplom, men det är jag det.

Nu ska jag ner och äta lunch/middag/vad det nu blir, läsa en kalle anka och sedan lägga mig på sofflocket och smälta maten. kram på er

aj?

Alldeles nyligen skulle jag ställa mig upp. Jag hade dock inte märkt att mina ben sov så resultatet blev att när jag försökte ställa mig upp rätt fort så for jag bakåt, ner i datastolen som välte bakåt och fick mig att slå en kullerbytta över hela rummet och slå i x antal kroppsdelar.


Kärlek

Bon Jovi - Bed of Roses

part

men man går sönder lätt när omgivningen är fel,
man trappar snett och utan koll har man hamnat fel.
jag är så full av känslor innanför min egna dörr.
hoppas allting snart kan bli som alltihop varit förr.

mm

Denna dag var precis lika pissig som gårdagen, men guldstjärna till Henrik som lyste upp min kväll med lite skratt och skoj. Imorrn är det skola, lär väl märkas om jag kommer dit eller inte.

Nog

Jag orkar inte låtsas mer. Jag orkar inte låtsas att allting är okej och att jag har glömt, att jag inte längre tänker på det. Det går inte en minut utan att jag tänker på det. Har slut på tårar för dagen så ska gå och lägga mig snart, blir hemma från APUN imorrn igen.

Blasphemy

Nu börjar jag bli riktigt trött på alla som säger att Johan Palm och Lars är de bästa i Idol. När jag såg Johans audition trodde jag att det var ett skämt, sen när börjar dom släppa in 11-åringar i idol? När ska pojken komma upp i puberteten egentligen? Och Lars, "Sveriges James Blunt" Låter som att han har en myrslok i halsen. Jag förstår faktiskt inte hur folk kan tycka att han sjunger bra, trodde att juryn skulle slänga ut honom med huvet före efter att jag hade sett hans audition. Summa sumarum; Byt ut juryn och ge svenska folket bättre musiksmak.

Ni anar inte hur skönt det är att gå runt i bara kallingar från man går upp tills man går och lägger sig.

RSS 2.0