lördag'

Detta måste vara det mest händelselösa sommarlovet nånsin. Har typ inte gjort ett skit sen vi slutade skolan, men men.

På torsdagen begav jag mig till Edwin, det var skoj. Bara det att jag blev sjuk dagen därpå då vi skulle ha åkt till söderköping. Så jag låg hemma hos kusinerna och spydde slem istället. Kollade på discovery channel i 4 timmar sträck. Var iof intressant, men skulle hellre ha ätit fotbollsstora glassar i söderköping med familjen, men det får väl bli nästa gång.

Dom kom hem lite senare på dagen, då åt vi och spelade spel till sent på kvällen, blev en helt okej dag ändå.

Idag har jag inte gjort nånting och kommer nog inte att göra det heller. Har inte fått några uppgifter från lärarna som jag har hört av mig till. Så jag vet inte hur dom har tänkt sig att jag ska kunna göra dom.

Vädret är piss och jag mår piss. Får väl hoppas att det släpper snart. Nu ska jag iaf gå ner och äta frukost.

/Efraihm von Barkbit

natt

Tänkte smälla ihop ett inlägg men eftersom det inte har hänt ett skit sen igår så får det vara! puss på er

Storm

Tankarna far runt som raketer i skallen på mig, får ingen ro.

Mysväder

Sommarlov? ARÅ! Känns dock inte som det om man kollar ut, men sommarlov är det!

Gårdagen började med champagnefrukost i sjukhusmatsalen. Vi fick dock ingen champagne eftersom vi är minderåriga. Men det var gott ändå. Treorna mobbade oss genom hela frukosten, som vanligt ;) Efter det bar det av till skolan för att ha avslutning för tvåor och ettor. Tappade bort mig i solot, gick helvete. men men. Sen gick vi till klassrummet och fick våra betyg och sa hejdå till lärare och klassen. Sen gick vi in och hade avslutning för treorna. Då gick det bättre med sången, men tabbade mig fortfarande på ett par ställen så är lite besviken på mig själv.

Åkte sen hem till kusinen för att fira att han har tagit studenten, åt god mat och träffade andra kusiner som man inte sett på ett tag. Heltrevligt =) Hämtade upp Edwin på hemvägen, Anton kom senare också. Så vi kollade på film och hade det allmänt trevligt.

Åkte tillbaka till kusinerna idag eftersom syster ville träffa dom. Lika kul igen =)

Nu sitter man hemma och spelar lite på nya guran. Hoppas på lite sommarlovsväder medans man fortfarande är ledig. Börjar jobba om 2 veckor.

/Efraihm von Barkbit

Torsdag

Tjaman! Orkar inte blogga så mycket men tänkte att det var dags för ett nytt inlägg. Hade brännbollsturnering med skolan idag, vid djulö. Tanken var att alla skulle vara utklädda till "ett yrke" men det var inte särskilt många som gjorde det så jag sket också i det. Får göra det nästa år istället! Kusin Johannes var däremot fin i sin klänning, istoppade BH, strumpbyxor och string. Särskilt brösthåret var sexigt. Han skulle då föreställa en polsk hora. Rätt likt om ni frågar mig.
I vilket fall som helst så körde vi brännboll hela dagen, väldigt opepp men hade väl inget större val. Spelade oavgjort en match, förlorade 2 och vann 2. tror iaf att resultatet blev så.

När jag kom hem hade mor och far varit och hämtat den nya gitarren, liten glad överraskning när man är sådär trött och lagom sliten. Uppskattas! Svart med matt lack, halv-akustisk. Det är fina grejer det!

Nu har jag precis förlorat klart i blockwar. Påminn mig om att aldrig mer köra mot tess eftersom hon har kört det på tok för mycket och är omänskligt grym på det. Knappt kul att spela när men vet utfallet av varje match. MEN MEN! nu äre sovdags. Puss och kram och kysse i påse.

/Efraihm von Barkbit

Långhelg

Helgen som var har varit riktigt lång. Har varit hos bror från torsdag-lördag. Med lite paus för skola, sömn och så. På torsdagen var vi i örebro och köpte ett x-box spel. "Scene it". Är som buzz fast till x-box. Rätt kul faktiskt. Så satt vi och spelade det på kvällen.

På fredagen kom Edwin över och vi började fixa inför inflyttningsfesten på lördagen. Så vi klippte gräs, gick med röjsåg, städade inne och fixade lite. Så gjorde vi resten på lördagen. Dammsög, spolade av utemöblerna och lite så. Sen kom niklas och ordnade med helgrillad gris och potatissallad. Allt som allt var det en heltrevlig helg men är trött som ett as efter den. Kunde ha tagit det lite lugnare på själva festen kanske, men det får bli nästa gång ;)

Kortfattat så har helgen bestått av öl, bakfylla, x-box och helgrillad gris. Grisen som för övrigt var galet god. Potatissalladen också för den delen.

Jo just det, rakade mig också. Var tänkt att johan skulle klippa mig typ 1-2 cm när han ändå höll på och rakade sig själv. Men han körde utan nån adapter så jag blev skinhead istället. Shit happens!


/ Efraihm von Barkbit

tissda

tjo bloggen. Felstavningen i rubriken är medveten. Varför uttalar en del människor tisdag så? lite kuriosa.

Var hemma från skolan idag. Är febrig och har ont i huvet. Allmänt jättetrött också, har mer eller mindre sovit hela dagen. Förutom att sova så har jag laddat ner 6 filmer(helt lagligt så klart) men har inte orkat kolla på en enda av dom. Det åker upp på min "att göra"- lista. Vilken förövrigt har hoppa fallskärm, bli snuskigt rik och skaffa 6-pack skrivet på sig. Men det blir nog lite svårare att få avbockat.

Kollade på toy story 2 med morsan förut, hon blev jättenervös och kunde knappt sitta still när dom blev instängda i planet. Och kommenterade hela tiden som om hon vore 5 år. När slutar man tycka om disneyfilmer egentligen? Jag gråter fortfarande varenda gång jag ser mofasa dö i lejonkungen, dagens funderare. Åsikter åhörs gärna.

/efraihm von barkbit

RSS 2.0