söndag

Lördag morgon, åkte rätt tidigt till Jossan. Jag och Jesper hjälpte henne att städa undan innan festen, så att alla grejer man helst ville ha hela dagen efter var bortplockade. Sov även kvar och hjälpte till med städningen efteråt. Trodde att fler skulle slagga där men det var tydligen bara jag och Jesper. Lite av en besvikelse faktiskt. Men det gick bra med städningen ändå.

Festen var faktiskt trevlig. Var roligast till en början men sen blev det lite torrt. Men överlag så var det en rolig kväll tycker jag. Fick ett par nya kompisar, vilket alltid är lika kul. Men såhär i efterhand så kan jag tycka att jag kunde ha dragit ner på drickat lite. Tur att man är stor som ett hus och varmblodig som ett as, man blir nykter lika fort som man blir onykter.

Följde med min käre syster till kyrkan efter att hon hade hämtat mig i vingåker(tackar och bockar för det!). Tog med mig elgitarren och försökte spela med lite i lovsångerna. Gick väl sådär, behövs rätt mycket övning. Var väl inte så jättekul kanske, men man får ju fika efteråt. hehe. Hungrig som ett as är jag, har inte ätit mer än kebabrullen jag lurade till mig vid frukosten. Man ska vara kompis med folk som inte äter så mycket, då får man ta resterna gratis. Dags för nudlar. Ciao.

fredag

Nej, jag uppdaterar inte min blogg särskilt ofta, men jag tror inte att folk lider av det något överdrivet. Så jag tänker nog hålla det så också.

Satt hela kvällen igår och gjorde en hemskrivning i idrott och hälsa. Typ första läxan jag har gjort sen jag började gymnasiet. Dags att bättra på min läxläsningsfärdighet lite känner jag. Men men, jag är nöjd med ett G. Det gäller ju att göra nog med uppgifter för att nå sitt G dock.

Imorrn är det släktkalas i Avesta, jag ska inte dit. Jag ska supa skallen av mig i vingåker. Det ska jag faktiskt inte egentligen, men eftersom mina syskon läser bloggen så kommer dom säkerligen att skvallra till mor och far som sedan kommer gå upp i taket och vem gillar inte att reta sina föräldrar? Men till vingåker ska jag och det blir säkert roligt. Nu tror jag nog att jag ska bränna ut en bra film till kvällen och möjligtvis sätta mig och spela lite gitarr eller nåt annat kul.

Ha det!

Pissväder

Bara jag som blir deprimerad av detta skitväder?

Övningskörningen gick bra, bättre än jag trodde faktiskt. Ingen viktig dog och bilen är relativt hel.

Jag önskar mig ett x-box 360 när jag fyller år föresten, alternativt en DVD eller ett surroundsystem. Har man inte råd så kan man ju alltid skänka en slant så jag kan köpa skiten själv, för jag vet att jag aldrig kmr lyckas spara upp till nåt sånt. Nu när ni vet så förväntar jag mig att allt det där ligger under granen på julaftonsmorgonen.

Isglass

Gårdagen(fredag) spenderades hemma hos Frida med Jossan, Edwin och såklart Frida dårå. Åt pizza och kollade på Idol. Kom rätt bra överens med hennes pappa, satt och retades/busade med henne hela kvällen. hihi. Var inte så uppskattat från alla håll, men vi skrattade gott. Fröken Eriksson skulle upp tidigt så jag, Edwin och Jossan begav oss till stan och satt och kallpratade lite och kollade på alla fulla tonåringar. Rätt roligt faktiskt. Sen blev det nattbussen hem.

Henrik tittade förbi idag, vi kollade på What happens in Vegas och Johan Glans: World tour of Skåne. Galet roligt! rekommenderar er att se den om ni inte redan har gjort det. Fem toasters.

Imorrn kmr syster hem och ska övningsköra med mig. Återstår att se hur det går.

(Kaffe och isglass är nog möjligtvis världens bästa mellanmål)

sluskos

Jag är en LURK! Skulle inte hinna med bussen om jag duschade vid gymmet. Så jag sket i det. Och här sitter jag än i svettiga gymkläder. Inte undra på att det luktar kadaver på rummet. Naej men om man ska ta och knata iväg till duschen kanske, så kanske jag inte har hunnit göra alltför stor skada på ozonlagret. puss på er.

long time no see

Vet att jag borde skriva oftare men mitt liv är ganska ointressant, så det blir inte så mycket att skriva om. Jag var hemma från praktiken idag men måste gå imorrn. Jag ser inte fram emot det på något sätt, jag skulle hellre vara i skolan än på praktiken. Jag skulle hellre stapla ved än vara på praktiken. Jag hatar det inte, men jag ogillar det starkt. Mår inge vidare heller så det kan bara ta sig. Hårt.

Daniel och Frida tittade in förut, Daniel skulle köpa mitt exemplar av Wotlk(google is your friend). Jag är fortfarande osäker på om jag ska börja med det eller inte, så det var lika bra att sälja skiten till honom. Jag har bara suttit inne och nördat Fresh Prince of Bel-Air. Tror jag är kär i Will Smith. Kunde inte sova inatt, somnade runt halv 6. Hoppas att det inte blir likadant inatt för då kmr jag vara så gott som död imorrn. Föresten så hatar jag mitt rum. Antingen är det iskallt, eller så är det tokhett. Det finns inget mellanting. Vedervärdiga rum. DÖ! Bäst för din skull att du har ögon i nacken, för en vacker dag kommer hämnden, och då är det JAG som står högst upp i gödselhögen och sprätter! HAH!...skitrum...

William

Mår piss. har spytt och haft mig hela dagen idag och igår. Har ont i huvet och ont i magen. Inte bra, inte bra.

urk

Skola igen dårå. Självklart kul att träffa folket som man inte träffar på fritiden men samtidigt pissigt. Tror inte jag behöver förklara mer angående den punkten.

Missade 14'20 bussen så följde med Frida till banken och gick sen iväg till synoptik för att agera kritiker. Var tydligen lite väl kritisk, men smakar det så kostar det. När hon drog hem så styrde jag stegen till mcdonalds för att köpa en kaffe att ha på bussen hem dårå. Syrrans kompis stog i köket och vinkade åt lillebror när han kom(det är jag det). Kaffet smakade skit så tog en kopp direkt jag kom hem istället. Jakob följde med hem så vi tog varsin kopp och begav oss upp till min lilla vindsvåning för att sitta ner och avnjuta vårat kaffe över en film. The chronicles of narnia: Prince Caspian. Väldigt bra film faktiskt. Den får 4 toasters av 5 möjliga av william. Helt klart sevärd. Helt klart köpvärd t.om. Om man är rik alltså. Annars går den att ladda ner.

Vad gör man för fel om man vaknar och är täppt i näsan och rostig i halsen varje morgon?

*Gorbatjov dagen efter atombomben.
- I-går-ba-tjoff*

Bowling for soup

Hade ju då syskonträff igår. Något att göra om. Tror att ni kan gissa er till vem som vann bowlingen. Min syster hävdar att hon vann "den andra ronden" men eftersom den bara var halv så räknas den inte. I vilket fall så var det kul. Var ju ett bra tag sen man lirade discobowling sist. Efter bowlingen så åkte vi till Rhodos och åt mat. Servicen suger stenhårt på det stället. Tog 20-25 minuter innan man fick förrätten. Då blev man såhär lagom aptitretad så man var vrålhungrig när den tog slut. Så tog det lika lång tid innan varmrätten kom in. Nog för att man ska sitta länge när man äter fint, men nån måtta får det väl vara.

Efter Rhodos så åkte vi till Donken för kaffe. Satt och hade trevligt, aningen omogen humor kanske. Men vad spelar det för roll så länge det är kul? Några snorungar satt och lekte med ett par dussin sugrör, aningen störande. Snorungarna gick och hämtade några dussin fler sugrör och började slänga omkring, aningen ännu mer störande. Min syster sade till dom att dom var barnsliga och att dom ska lägga av. Självklart så börjar idioterna käfta och svära mot min syster. Jag får tokhets och resten ska vi inte prata om. Tycker bara det är synd att det är straffbart att knocka små idioter som inte vet hur man beter sig som folk. Fula var dom också. Det sa jag föresten till dom.

Skola imorrn dårå. Känns som att man måste ladda upp med kaffe till imorgon bitti. Känner mig död bara jag tänker på det.

RSS 2.0