nejdåjodåsåatt...

Har kommit på att penis är det perfekta ordet att använda som en svordom. Att säga när man blir sur, att säga när nåt går dåligt eller att säga när man är deppig. Det är ett helt vanligt ord så ingen kan kommentera att det är hädelse, vulgärt eller helt enkelt opassande. När man säger det så kommer folk i ens omgivning att stanna upp, tänka till snabbt på vad det egentligen vad man sa, förmodligen se en stor penis i sitt inre och sen kommentera det på ett eller annat sätt. Men enligt mig är det fortfarande helt okej att säga.

Penis

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är inte lite galen inte :-) Men egentligen har du ju rätt...Hoppas att de första dagarna i skolan har varit bra. Verkar klassen ok?

Vad tråkigt allt det där med Elin, men behöver du ngn att prata med så vet du var jag finns. Du får gärna komma över en helg och spela TV-spel och så, bara säg till.

Ha en fortsatt skön vecka.

Kramiz

2008-08-21 @ 19:16:16
URL: http://mrsfunkys.blogg.se/
Postat av: Vickie

Skönt att se att du fortfarande är lika "sjuk". Satt och skrattade åt ditt inlägg. Om man ska använda det som svordom måste det passa en som person. Det skulle inte funka lika bra utan bara verka konstigt om jag sa det t ex. Hoppas skolstarten gick bra och att klassen verkar ok! Ses på lördag. Kram

2008-08-21 @ 20:01:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0